GreekEnglish (UK)

logo 08 13-d

Menu

Στέρεες Βάσεις

 

H επιτυχία των δικτύων που κατασκευάζουμε με τεχνολογία της JUNIPER NETWORKS στηρίζεται σε τέσσερεις βασικές πυλώνες που αναλύουμε παρακάτω:


• 
JUNOS     • J-CARE     JUNOS-SPACE     TRAINING & LAB 

 

JUNOS

THE single and uniform Network Operation System across all systems

To δικτυακό λειτουργικό σύστημα Junos® της Juniper Networks® αποτελεί την κοινή γλώσσα λειτουργίας και συνεννόησης  μεταξύ των μηχανών για routing, switching και ασφάλειας της Juniper.

H δύναμη του ενός Junos OS μειώνει την πολυπλοκότητα στα δίκτυα υψηλών ταχυτήτων, αυξάνει την διαθεσιμότητα (availability) και επιταχύνει την πραγματοποίηση νέων λειτουργιών χαμηλώνοντας ταυτόχρονα και το συνολικό κόστος λειτουργίας TCO.

Αυτό για το οποίο διαφέρει το Junos OS από άλλα δικτυακά λειτουργικά συστήματα είναι ο τρόπος με τον οποίο έχει δομηθεί — είναι ένα ενιαίο  λειτουργικό σύστημα που διανέμεται σε μία σειρά εκδόσεων και φέρει αρθρωτή δομή .

Η σταθερή ποιότητα και η θετική εμπειρία των χρηστών του μαζί με τα αυτοματοποιημένα εργαλεία ανάπτυξης και προγραμματισμού κάνουν τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εκπαίδευση με το Junos εύκολη, την καθημερινή λειτουργία και τις αλλαγές στο δίκτυο απροβλημάτιστη.

Επιπλέον το Junos με τη εκπληκτική δυνατότητά του να ενσωματώνει νέες λειτουργίες αποτελεί ισχυρή βάσει για την προστασία της επένδυσης, όχι μόνο στο hardware, αλλά επίσης και σε όλα τα άλλα συστήματα του δικτύου ως επίσης στις διαδικασίες και πρακτικές και την γνώση συστημάτων

Όλα αυτά δεν οδηγούν μόνο σε χαμηλότερο κόστος λειτουργίας αλλά και δίνουν την απαραίτητη ευελιξία όταν εμφανίζονται νέες ανάγκες και ευκαιρίες στις επιχειρήσεις. Δείτε παρακάτω το αποτέλεσμα της μελέτης του Οίκου Forrester Consulting για τις μειώσεις κόστους που εξασφαλίζει το JUNOS.

stereesvaseis1

Το Junos περιλαμβάνει λειτουργίας για network routing, switching, security και υπηρεσίες λειτουργίας δικτύου μέσα σε ένα και μοναδικό δικτυακό λειτουργικό σύστημα.

Με το Junos δικτυακό λειτουργικό σύστημα πετυχαίνουμε αυξημένη αξιοπιστία του δικτύου, μειώνουμε τον χρόνο υλοποίησης νέων δικτυακών υποδομών, πραγματοποιούμε αλλαγές πολύ αποτελεσματικά με ασφάλεια και μπορούμε να εξασφαλίσουμε μειώσεις κόστους της τάξεων των 40% στα λειτουργικά κόστη.

 junos-logobig

 youtube Junos Intro


youtube
 Juniper's approach is right 


adobe-pdf-logo
 
The Power of ONE Operating System

Το JUNOS είναι διαφορετικό εκ κατασκευής

Τα κύρια πλεονεκτήματα του Junos OS απορρέουν από τον τρόπο που είναι κατασκευασμένο — αυτό που η Juniper αποκαλεί:

Τα πλεονεκτήματα της «Δύναμης του Ενός»:

• Ένα ενιαίο και μοναδικό λειτουργικό σύστημα για τα συστήματα όλων των τύπων και μεγεθών, το οποίο μειώνει δραστικά τον χρόνο σχεδιασμού και υλοποίησης για υποδομές δικτύων και ασφάλειας.

• Μία ενιαία σειρά εκδόσεων που ανταποκρίνεται σε νέες απαιτήσεις και ανάγκες και διασφαλίζει την δυνατότητα ανάπτυξης νέων λειτουργιών σε σταθερό και δοκιμασμένο περιβάλλον.

• Μία αρθρωτή αρχιτεκτονική δομή του softwareεξασφαλίζει ένα σύστημα υψηλής διαθεσιμότητας, ασφαλές και ευέλικτο, ανοικτό σε επεκτάσεις, προσθήκες και αυτοματισμό.

JUNIPER LAB SERIES

 

JUNOS INTRO SERIES

youtube

 Introduction to Juniper Lab 1


youtube
 Introduction to Juniper Lab 2


youtube
 Introduction to Juniper Lab 3


youtube
 Introduction to Juniper Lab 4

 

youtube Video Junos Intro Part-1


youtube
 Video Junos Intro Part-2


youtube Video Junos Intro Part-3


youtube Video Junos Intro Part-4


youtube Video Junos Intro Part-5


youtube Video Junos Intro Part-6

 

youtube Junos Automation

youtube

 How to install JunOS Olive in VMware Fusion

 

Δείτε περισσότερα

juniperlogo tran

 

 

JUNIPER CARE  (J-CARE)

H σουίτα υπηρεσιών Juniper Care συνδυάζει την παραδοσιακή υποστήριξη 24x7, υπηρεσίες E-Support, υπηρεσίες E-Learning και Αυτοματισμό Υπηρεσιών. Το Juniper Care είναι σημαντικά παραπάνω από μία υπηρεσία επιδιορθώσεων. Σας βοηθάει να αντεπεξέλθετε στις δικτυακές απαιτήσεις με τεχνική και λειτουργική υποστήριξη ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί το δίκτυό σας απρόσκοπτα προστατεύοντας την επένδυση στο δίκτυο υψηλών αποδόσεων. 

junoscare

· Ανυψώστε την ετοιμότητα της ομάδας λειτουργίας και αξιοποιήστε τα πολυδιάστατα χαρακτηριστικά ασφάλειας των συστημάτων μέσω της λειτουργίας διαχείρισης ServiceNow.

· Αυξήστε την λειτουργική σας αποδοτικότητα και μειώστε τα λειτουργικά σας έξοδα χρησιμοποιώντας το ServiceNowγια να μειώσετε το χρόνο ανίχνευσης και εντοπισμού των όποιων δυσλειτουργιών και την δυνατότητα απ’ ευθείας επικοινωνίας με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της JuniperNetworks.

· Απλοποιήστε σε δραματικό επίπεδο τις λειτουργικές διαδικασίες σας μέσω της λειτουργίας αυτό-διάγνωσης και συστήματος αυτοματοποιημένης καταγραφής συμβάντων με αποτέλεσμα να μειωθεί σημαντικά ο μέσο χρόνος επιδιόρθωσης βλαβών (MTTR); ο χρόνος απροβλημάτιστης λειτουργίας να είναι υψηλός και τελικά το προσωπικό να αφοσιωθεί σε αποδοτικποτερες εργασίες της επιχείρησης.

· Αυξήστε την λειτουργική σας αποτελεσματικότητα αυτοματοποιώντας την αναλυτική διαχείριση του πάγιου εξοπλισμού σας.

· Βελτιώστε την λειτουργική σταθερότητα με έγκαιρη ανίχνευση συμβάντων που καταγράφονται σε πραγματικό χρόνο (real-time) και που βοηθούνε στην λήψη προφυλακτικών μέτρων έτσι ώστε να αυξήστε την διαθεσιμότητα του δικτύου σας.

 

Η υπηρεσία Juniper Care έρχεται σε επτά  διαφορετικές μορφές: 

stereesvaseis2


Προαιρετικά 
μπορούν να περιληφθούν: Resident Engineer και Resident Consultant.

 ·   Ο Resident Engineer δίνει βοήθεια και τεχνογνωσία στις εργασίες ανίχνευσης και εντοπισμού δυσλειτουργιών για μια ολόκληρη γκάμα τεχνολογιών και προϊόντων.

 ·   Ο Resident Consultant δίνει υψηλού βαθμού ειδίκευση σε αρχιτεκτονική και σχεδιασμό δικτύων και τεχνογνωσία για μια ολόκληρη γκάμα τεχνολογιών και προϊόντων.


Η σουίτα υπηρεσιών
Juniper Care Plus σας εξασφαλίζει έναν ServiceManager, Προσωποποιημένες Προληπτικές Αναφορές, δυνατότητα επικοινωνίας και πρόσβαση Expert to Expert, Πόντους Advanced Services και Πόντους Εκπαίδευσης. Αυτά θα κρατήσουν το δίκτυό σας σε μέγιστη ετοιμότητα, θα εξασφαλίσουν μέγιστη αξιοπιστία των εφαρμογών σας και θα μπορεί να εξελίσσεται ανάλογα με τις επιχειρηματικές σας πρωτοβουλίες.

Οι Προσωποποιημένες Προληπτικές Αναφορές είναι μοναδικές για το δικό σας δίκτυο και στηρίζονται σε γενικές πληροφορίες που παρέχονται από το σύστημα Service Insight.

Το Juniper Care Plus εξασφαλίζει το υψηλότερο επίπεδο αδιάκοπης λειτουργίας και ελαχιστοποιεί το ρίσκο και δικτυακές δυσλειτουργίες.

Η ύπαρξη συμβολαίου Juniper Care είναι προαπαιτούμενο για την υπηρεσία Juniper Care Plus. Διαθέτοντας ένα συμβόλαιο Juniper Care θα έχτε την δυνατότητα να επωφεληθείτε από όλες τις δυνατότητες, επιλογές και προτερήματα που σας παρέχουν τα συμβόλαια Juniper Care Plus.

 

stereesvaseis3

 

adobe-pdf-logo Juniper CARE

 

adobe-pdf-logo Juniper CARE Plus

 

adobe-pdf-logo

 J-CARE & J-CARE-Plus  EndUser Support Agreement


adobe-pdf-logo

 JTAC User Guide

 

Δείτε περισσότερα

juniperlogo tran

 

 

JUNOS SPACE

Το Junos Space αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο διοίκησης δικτύων το οποίο απλοποιεί και αυτοματοποιεί την διαχείριση όλων των συσκευών switching, routing και ασφάλειας της Juniper. Είναι μία κρίσιμη μονάδα ενταγμένη στο σκεπτικό SDN - Software Defined Networking της Juniper και έχει αναπτυχθεί ως μία κεντρική πλατφόρμα που αποτελεί και το μοναδικό σημείο διοίκησης του δικτύου σας και αποτελεί επίσης μία ενιαία πλατφόρμα διοίκησης και δημιουργίας νέων εφαρμογών που καλύπτουν ειδικές ανάγκες.

Το Junos Space διαθέτει μία πλατφόρμα διοίκησης δικτύου για εις βάθος προγραμματισμό και έλεγχο κάθε μονάδας στο δίκτυο, διαχείριση εφαρμογών ως plug-n-play με σκοπό την μείωση κόστους και την γρήγορη ανάπτυξη νέων υπηρεσιών ως επίσης διαθέτει και ένα προγραμματιζόμενο SDK – Software Development Kit για ειδικές προσαρμογές δικτύων. Κάθε μία μονάδα συνεργάζεται με τις άλλες έτσι ώστε η διοίκηση όλων των μονάδων του δικτύου να γίνεται με ενιαίο τρόπο, οικονομικά και αποτελεσματικά.

 

junosspace-logo

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Junos Space περιλαμβάνουν:

 ·         Ενιαία εικόνα του δικτύου (περιλαμβάνει λειτουργίες Security/ Physical/ Virtual/ Wired/ Wireless/ Services)

 ·         Εκτεταμένοι αυτοματισμοί της πλατφόρμας και των εφαρμογών

 ·         Point -& - Click υλοποίηση και ενεργοποίηση υπηρεσιών

 ·         Ευέλικτος & τμηματικός τρόπος προμήθειας του συστήματος

 ·         Εύκολη και γρήγορη επέκταση και μεγέθυνση των Υπηρεσιών

 ·         Μείωση λειτουργικών εξόδων OPEX

 ·         Απροβλημάτιστη ανάπτυξη υποδομών Switch, Router, και Security

 ·         Οικονομία χρόνου στην ανίχνευση και ταυτοποίηση τεχνικών δυσλειτουργιών ως επίσης γρήγορη εύρεση λύσεων

 

youtubeJunos Space Overview  

 
Στο Junos Space συνυπάρχουν η πλατφόρμα Διοίκησης Δικτύου και η πλατφόρμα Διοίκησης Εφαρμογών, οι οποίες είναι προσβάσιμες και μέσω API (Application Programming Interface) σε βάση northbound Representational State Transfer (REST). Αυτές οι ελεύθερες και ανοικτές προσαρμογές δίνουν την δυνατότητα κατασκευής νέων λύσεων σε συνδυασμό με υπάρχουσες εφαρμογές και δίχως να χρειάζεται κάθε φορά να γράφονται όλα εξ αρχής.

 

stereesvaseis4

 

Οι κάτωθι Εφαρμογές μπορούν να προστεθούν εύκολα και να αποτελέσουν μέρος της πλατφόρμας Διοίκησης Δικτύου του Junos Space:

· Junos Space Security Director  – βοηθάει στην βελτίωση της κατανόησης, της  απλοποίησης και της ακρίβειας των πολιτικών ασφάλειας και της διοίκησής αυτών χρησιμοποιώντας το ευέλικτο αυτό πρόγραμμα με γραφικό περιβάλλον.

stereesvaseis5

· Junos Space Network Director  – απλοποιεί την διοίκηση της λειτουργίας των δικτύων ενοποιώντας τα ενσύρματα και ασύρματα δίκτυα για μια ολοκληρωμένη διαχείριση του κύκλου ζωής των επιχειρήσεων και DataCenter δικτύων.

stereesvaseis6

· Junos Space Services Activation Director  – διασφαλίζει μία αλάνθαστη έναρξη υπηρεσιών και την επιτήρησή των υπαρχόντων Carrier-Ethernet και MPLS δικτύων χρησιμοποιώντας ένα απλό σχήμα για τον σχεδιασμό, την επαλήθευση και την διοίκηση των υπηρεσιών και δικτύων αυτών.

stereesvaseis7

· Junos Space Service Now – είναι ένα απομακρυσμένο, αυτοματοποιημένο λογισμικό clientγια ανεύρεση δυσλειτουργιών με το οποίο η Juniper μπορεί να ταυτοποιήσει ταχύτατα κάποιο πρόβλημα εντός του δικτύου της επιχείρησης του πελάτη της, έτσι ώστε κατά κανόνα το 40% των βλαβών ανιχνεύονται εντός της 1ης ημέρας. Περιλαμβάνεται στην πλατφόρμα Διοίκησης Δικτύου του Junos Space.

stereesvaseis8

 · Junos Space Service Insight  – μειώνει σημαντικά τον χρόνο αδρανοποίησης του δικτύου διότι δίνει προληπτικές ειδοποιήσεις για bugs που αφορούν το δικό σας δίκτυο. Επίσης δίνει αυτοματοποιημένες αναφορές σχετικά με end-of-life/ support καταστάσεις έτσι ώστε να μπορέσετε να  λάβετε ολοκληρωμένες πληροφορίες για 100άδες συσκευές εντός δευτερολέπτων. Περιλαμβάνεται στην πλατφόρμα Διοίκησης Δικτύου του Junos Space.

· Junos Space Content Director  – επιταχύνει και απλοποιεί τον σχεδιασμό και την ενεργοποίηση του Junos Content Encore διαπερνόντας όλο το δίκτυο, μέσω μιας κεντρικής λύσης για την διοίκηση του caching, η οποια μπορεί να επεκταθεί σε εκατοντάδες caches από έναν μοναδικό server.


stereesvaseis9

· Junos Space Virtual Control  – σας βοηθάει να διασφαλίσετε μία ομαλή λειτουργία  σε Data Centers με ιδεατές (virtual) υποδομές δίνοντας τη δυνατότητα να ορίσετε, προσδιορίσετε, να υλοποιήστε και τελικά να εφαρμόσετε πολιτικές άκρο προς άκρο τόσο επάνω στις ιδεατές υποδομές όσο και και φυσικά δίκτυα και όλα από ένα σημείο.


stereesvaseis11 

Με το Virtual Control πετυχαίνετε ταυτόχρονα έξι κρίσιμους στόχους:

stereesvaseis12


Παρακάτω απεικονίζεται η ευκολία επίδρασης στην Virtual υποδομή με βοήθεια του Junos Space Virtual Control:

stereesvaseis10

· Προστίθενται συνεχώς νέες Εφαρμογές Διοίκησης Δικτύου & των δικτυακών Εφαρμογών στο Junos Space

 

 

youtube Junos Space Network Director Overview  


youtube
 Junos Space Network Activate Technical Demo


youtube
 Junos Space Ethernet Design Technical Demo  


youtube Junos Space Security by Design Technical Demo  


youtube
 Junos Space Security Director Presentation


youtube
 Junos Space Device Management Overview   

youtube

 Junos Space Virtual Control Overview     


youtube
 Junos Space Virtual Control Technical Demo 


youtube
 Junos Space Route Insight Demo  


youtube
 Junos Space Media-Flow Activate   


youtube
 Juniper Networks Service Automation Demo 

youtube Junos Space SDK demo   


adobe-pdf-logo Junos Space Overview

 

 

adobe-pdf-logo Junos Space Network Director

 


adobe-pdf-logo  
Junos Space Security Director

 

 

Δείτε περισσότερα
juniperlogo tran

 

 

Login or Sign Up